TianDe shop

Master Herb šampon protiv opadanja kose, 420 ml

Šifra: 21310 Artikal je na stanju

Šampon jača koren i zahvaljujući bogatstvu vitamina i minerala u svom sastavu obnavlja oštećenu kosu. Nova kosa raste snažna, sjajna i izuzetno otporna na spoljne uticaje.

  • Bruto težina artikla: 0.497 kg
Web cena: 3.340,00 rsd.

Više od 4.000 godina, ekstrakt kineskog ginsenga koristi se kao stimulans i tonik u istočnoj medicini. Poznati naučnici su čvrsto uvereni da je koren ginsenga koncentrisan u vitalnoj energiji Zemlje. Uzimanjem ove vrste ginsenga u telo se ubrizgava velika količina Jangove energije. Posle određenog doba ili nakon stresnih situacija, ljudsko telo gubi tu energiju. Poznat vekovima u Kini i Koreji, ginseng se i danas koristi za poboljšanje tonusa i kvaliteta života.

Kombinovali smo snagu ginsenga sa pažljivo odabranim dragocenim biljem kako bismo stvorili najbolji proizvod za lečenje gubitka kose. Master Herb šampon dodaje hranljive sastojke direktno na kožu glave i obnavlja ćelije kose sa izvanrednom brzinom. Ojačava cirkulaciju krvi u oblastima u kojima je proces gubitka kose već u poodmakloj fazi i aktivira metaboličke procese.

Šampon jača koren i zahvaljujući bogatstvu vitamina i minerala u svom sastavu obnavlja oštećenu kosu. Nova kosa raste snažna, sjajna i izuzetno otporna na spoljne uticaje. Zbog stresa kojem je vaša kosa svakodnevno izložena više neće gubiti lepotu.

Uz pomoć Master Herba, „probudićete“ kosu i vratiće te joj snage bez ikakvog napora. Redovnom upotrebom podstiče rast nove kose.

Aktivni sastojci:

Ekstrakt biljke ShovVu. Ekstrakt korena ginsenga neiscrpan je izvor minerala i vitamina. Prirodni stimulans sa izraženim antioksidativnim svojstvima. Kineski ligistijum poboljšava metaboličke procese i ima snažno antiinflamatorno dejstvo. Ekstrakt korena anđelike sprečava perut, održava kosu živom, gipkom i hidriranom. Sezamovo ulje sprečava oštećenje kose. Ekstrakt korena Devel pomaže u brzom popravljanju oštećenih krajeva i daje sjaj kosi. Ekstrakt majčine dušice, moćan imunostimulans, neguje i podmlađuje.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

TianDe shop © 2022. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.