TianDe shop

Obogatite životni stil sjajnim proizvodima i povoljnostima kompanije TianDe!

Draga zajednice TianDe,

Život je neprekidan niz izazova i trenutaka radosti, i mi smo ovde da vam pružimo podršku u svakom koraku. Kompanija TianDe ponosno predstavlja širok spektar proizvoda koji su osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe za negom i higijenom cele porodice.

Naša misija je da vaš svakodnevni život obogatimo visokokvalitetnim proizvodima, bez kompromisa po pitanju pristupačnosti. Svi vi ste nas inspirisali da damo dodatnu dimenziju vašem iskustvu kupovine - sada imamo zadovoljstvo da vam ponudimo mogućnost da postanete naši saradnici i uživate u neodoljivom popustu od 35% na sve proizvode.

Zašto postati naš saradnik?

  1. Fantastični proizvodi: Naša paleta proizvoda je oblikovana kako bismo vas snabdeli najboljim proizvodima za negu i higijenu, bez obzira na vaše potrebe. Bilo da je u pitanju kvalitetna kozmetika, proizvodi za ličnu negu ili proizvodi za kućnu upotrebu, nudimo širok asortiman koji će ispuniti vaše zahteve.

  2. Povoljne cene: Verujemo da kvalitetna nega ne bi trebala biti luksuz, već dostupna svima. Naš cilj je da vam omogućimo fantastične proizvode po povoljnim cenama, jer svi zaslužujete da brinete o sebi i svojoj porodici bez opterećenja budžeta.

  3. 35% Popusta za naše saradnike: Vaša vernost zaslužuje da bude nagrađena. Kao naš saradnik, ostvarujete popust od 35% na sve proizvode koje kupite. To je naš način da vam se zahvalimo na podršci i omogućimo vam da uživate u vrhunskim proizvodima po još povoljnijim cenama.

Osećate li uzbuđenje? Mi svakako da! Postanite deo TianDe porodice i uživajte u prednostima koje vam donosi naš saradnički program.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem

maila: shop@tiande.co.rs ili

telefonom: 381652010160

ili nas posetite na adresi:

Radoja Dakića 47a, lokal 11a u Nišu

Hvala vam što birate TianDe, gde se lepota i nega stapaju sa pristupačnošću i zadovoljstvom.

 

Vaš TianDe Tim

 

 

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.