TianDe shop

Natural Veil Cristal dezodorans za telo, 60 g

Šifra: 30101 Artikal je na stanju

Delovanje kristala ima široku primenu. Efikasan je protiv uboda komaraca i muva, sitnih posekotina i ogrebotina. Takođe se koristi protiv infekcija u usnoj šupljini i mirisa stopala. Deluje antiseptično i antibakterijski.

Saznaj više
  • Bruto težina artikla: 0.082 kg
Web cena: 3.010,00 rsd.

Alunit kristalni dezodorans – Prirodna svežina bez hemikalija!

Alunit kristalni dezodorans Natural Veil, proizvod kompanije TianDe, je 100% prirodni kristal planinskog porekla. Ovaj dezodorans deluje kao apsorbent, suzbijajući bakterije koje uzrokuju neprijatan miris znoja. Ne sadrži miris niti parfemske aditive. Potpuno je bezopasan za telo, ne blokira pore i ne ostavlja tragove na odeći.

TianDe alunit kristal mogu koristiti trudnice, dojilje i osobe sa alergijama i astmom. Pogodan je za muškarce i žene. Ublažava iritacije i upale nakon brijanja. Pruža svežinu duže od 24 sata i deluje 6 do 10 puta efikasnije od savremenih dezodoransa.

Mehanizam delovanja ovog 100% prirodnog antiseptika je jednostavan: alunit stvara tanak zaštitni sloj mineralnih soli na koži koji blokira vitalne funkcije bakterija, gljivica i drugih mikroorganizama. Ne remeti prirodne fiziološke procese kože, već pruža optimalne uslove za obnavljanje oštećene površine, smanjuje svrab i upale kože. Mineralne soli imaju hipoalergena svojstva i bezbedne su za zdravlje. Mogu se koristiti u svim uzrastima, delujući isključivo na površini kože.

Kako koristiti: Za korišćenje alunit kristala, jednostavno ga navlažite vodom ili navlažite telo i tretirajte željeno područje. Pakovanje od 60 grama kristala trajaće 1-1,5 godina pri svakodnevnoj upotrebi. Važnost ekonomske koristi je manje bitna kada je u pitanju zdravlje.

Alunit dezodorans u obliku vodenog kristalnog rastvora takođe može se koristiti za:

  • Ublažavanje svraba i otoka od ujeda komaraca i drugih insekata.
  • Efikasna pomoć kod parodontitisa i krvarenja desni.
  • Adstringentno dejstvo koje može se koristiti nakon brijanja, sprečavajući iritaciju kože i brže zarastanje manjih posekotina.
  • Izvanredno se nosi sa gljivicama kod žena.
  • Pruža 100% olakšanje kod herpesa i hemoroida.
  • Trenutno ublažava alergijski svrab.
  • Uklanja neprijatan miris belog luka, ribe i drugih supstanci sa kože.

Alunit kristalni dezodorans je prirodan, efikasan i siguran izbor za sve koji žele svežinu bez upotrebe hemikalija.

Uputstvo za upotrebu:

Namočite kristal u vodu i nanesite proizvod na čistu kožu.

Sastav:

potassium alum

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.