TianDe shop

Natural Veil Cristal dezodorans za telo, 60 g

Šifra: 30101 Artikal je na stanju

Delovanje kristala ima široku primenu. Efikasan je protiv uboda komaraca i muva, sitnih posekotina i ogrebotina. Takođe se koristi protiv infekcija u usnoj šupljini i mirisa stopala. Deluje antiseptično i antibakterijski.

  • Bruto težina artikla: 0.082 kg
Web cena: 3.010,00 rsd.

Cristal Deodorant Natural Veil je 100% prirodni proizvod. Napravljen je od alunita koji ima planinsko-vulkansko poreklo. Jedinstvena svojstva aluna bila su poznata od davnina. Moćan je antioksidans sa antibakterijskim dejstvom.

Ovaj kristal ima prirodni miris i nema dodate hemikalije, tako da uklanja neprijatne mirise bez izazivanja alergijskih reakcija.

Alunit je univerzalni alat i za muškarce i za žene.

Natural Veil ne sadrži čestice koje zatvaraju pore znojnih žlezda i zbog toga ne narušava prirodnu funkciju kože. Ubija bakterije koje izazivaju neprijatne mirise i pruža pouzdanu zaštitu i ne ostavlja tragove na odeći.

Delovanje kristala ima široku primenu. Efikasan je protiv uboda komaraca i muva, sitnih posekotina i ogrebotina. Takođe se koristi protiv infekcija u usnoj šupljini i mirisa stopala (nanosi se na vlažne noge). Deluje antiseptično i antibakterijski.

Uputstvo za upotrebu:

Namočite kristal u vodu i nanesite proizvod na čistu kožu.

Sastav:

potassium alum

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

TianDe shop © 2023. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.