TianDe shop

Turmalinske kuglice za eko pranje veša, 2 kom

Šifra: 144301 Artikal je na stanju

Ekološko i ekonomično pranje, nežna porodična briga bez rizika od alergijskih reakcija ili iritacija - sve se to može postići uz pomoć revolucionarnih turmalinskih kuglica.

Saznaj više
  • Bruto težina artikla: 0.58 kg
Web cena: 6.426,00 rsd.

Pranje treba biti sigurno! Ekološko i ekonomično pranje, nežna porodična briga bez rizika od alergijskih reakcija ili iritacija - sve se to može postići uz pomoć revolucionarnih turmalinskih kuglica.

Sastav turmalinskih kuglica:

Ne sadrži površinski aktivne supstance (surfaktant), fosfonate i druge sintetičke materije, već se sastoje od 100% prirodnih komponenata - granula turmalina, zeolita i retkih zemnih metala. Glavna komponenta pranja je voda. Da bi se isprale prljave tačke, rastvorljivost u vodi mora se povećati nakon smanjenja površinskog napona. Prašak za pranje to radi na štetu površinski aktivnih supstanci. Kuglice daju isti rezultat, utičući na vodu sa slabo promenljivim elektromagnetnim poljima. Protok turmalina u vodi stvara električne mikrostruje. Smanjuju vučnu snagu između molekula vode, povećavajući njihovu rastvorljivost. Retki metalni poboljšavaju kvalitet veša povećavajući električnu provodljivost vode. U sastavu plave kulice je srebro koje ima antibakterijske osobine. Nakon pranja sa kuglicama, odeća ne miriše na hemijske parfeme, već naprotiv na čistoću i svežinu.

Kuglice su posebno dizajnirane za pranje obojenih tkanina. Oni zadržavaju prvobitnu osvetljenost odeće i pomažu u vraćanju već izgubljene svežine boja. Odeća postaje mekša i elastičnija i nema potrebe da koristite omekšivač.

Kugle su napravljene od termoplastične gume 

Prednosti turmalinskih kuglica: Svest o zdravlju: Bez površinski aktivnih supstanci. Pogodno za pranje dečije odeće. Ekološki prihvatljivo: Zbog odsustva agresivnih hemikalija, kuglice turmalina su ekološki bezbedne. Ekonomično: Zamenite deterdžent za veš i omekšivač. Kuglice su predviđene za 400 pranja. Koristite kuglice sledeći jednostavna pravila: Stavite veš u mašinu za veš zajedno sa kuglicama u sredinu. Perite pri maksimalnom opterećenju i minimalnoj brzini centrifuge, inače će se kuglice sudariti sa bubnjem i kućište može eksplodirati. Temperatura vode za pranje ne bi trebalo da prelazi 60 stepeni. Prevruća voda može da deformiše termoplastičnu gumu. Izaberite način pranja koji odgovara vašoj vrsti veša (sintetičke tkanine, pamučne tkanine za dečiju odeću itd.)

Nije preporučljivo koristiti prilikom pranja vune, svile i drugih osetljivih tkanina.

Turmalin reaguje sa vodom, pa što je više vode, to je efikasniji. Najbolji rezultat postiže se prethodno namakanjem i upotrebom povećane količine vode. Čuvati kuglice na hladnom i suvom mestu.

* Redovno (jednom mesečno) izlažite se direktnoj sunčevoj svetlosti radi sušenja.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.