TianDe shop

Collagen Active serija za negu lica

Decembar 19, 2021
/images/vesti/19.png

Hidralizovani kolagen

Svi proizvodi u ovoj seriji sadrže hidrolizovani kolagen što znači da svi proizvodi imaju lifting efekat.

Kolagen je važan za čvrstinu i elastičnost kože. Kolagen se nalazi u celom u našem organiznu, 70% kolagena se nalazi u koži. Nažalost, s godinama se kolagen sve manje stvara u našem telu, u 30-oj godini naša koža sadrži dva puta manje kolagena nego u 20-oj.  Starenjem sve više se pojavljuju bore na koži i ona prestaje da bude elastična. Devojke u 20-oj godini imaju čvrstu kožu lica i lep ten, dok žene u 40-oj već imaju bore koje se sve više produbljuju. Zato se preporučuje da se posle 35. godine koriste proizvodi koji sadrže kolagen i da se ujedno piju preparati koji sadrže kolagen kako bi ga uneli u celi organizam. Sve ovo je važno da bi se koža što duže održala čvrstom i imala mladalački izgled.

Veoma je važno da se koriste preparati za kožu koji sadrže hidralizovani kolagen ili tzv. fragmentirani kolagen.

Molekul kolagena je dosta veliki i on ne moze da probije kožinu barijeru, dok hidrolizovani kolegen ima mnogo mali molekul i lako probija kožnu barijeru i dodatno stimuliše sintezu kolagena.

Hidrolizovani kolagen takođe vlaži kožu, daje koži elastičnost i čvrstoću i ima lifting efekat. 

S pravom možemo da kažemo da je hidrolizovani kolagen “fitnes instruktor” za kožu, jer on ispravlja reljef na koži i čini kožu mladom.

Serija Collagen Active i sadrži sve proizvode koji su potrebni za negu kože i sadrži proizvode za intenzivnu negu kože.

 

Nežno sredstvo za čišćenje lica

I kozmetolozi i dermatolozi pridaju veliko značenje higijeni lica, odnosno čišćenju kože od ostatka sminke, prašine, masnih naslaga koje se sakupljaju na koži. Čišćenje i pranje kože je najbitni korak u nezi kože.

Proizvodi za čišćenje lica moraju da budu nežni kako ne bi povredili hidrobarijeru kože, sa druge strane proizvodi za čišćenje lica moraju temeljno da očiste kožu od nečistoće. Takav nežni i delikatni proizvod je gel za čišćenje lica iz serije Collagen Active.

Sastav

  • hidralizovani kolagen
  • miristinska kiselina (dobija se iz indijskog oraha) - brzo probija barijeru i pomaže da brže deluju drugi sastojci, ima podmlažujući efekat na koži
  • laurinska kiselina (dobija se od ulja lovorovog lista), antioksidantna svojstva neutralizuje slobodne radikale koji su osnovni uzrok starenja kože, antibakterijsko i antimikrobno dejstvo
  • i velika količina vitamina E (prirodni tecopherol)  - vitamin mladosti, jak antioksidans koji bukvalno lovi slobodne radikale, hrani kožu. regeneriše i obnavlja kožu. Ovaj vitamin se dodaje u svim kozmetičkim preparatima zato što štiti kožu od UV zraka. VItamin E deluje na ćelijskom nivou.

Zahvaljujući svom sastavu ovaj gel je  nežno sredstvo koje efikasno čisti kožu, ne isušuje već vlaži kožu i pojvećava njena sopstvena zaštitna svojstva.

 

Collagen Active hidrantni tonik za lice

Tonik je druga faza čišćenja kože lica, on završava čišćenje lica i vlaži kožu. Važna uloga tonika je što on prirema kožu da bolje primi sastojke drugih kozmetičkih proizvoda za negu lica. 

Istraživanjem je utvrđeno da ako se posle etape pranja lica ne koristi tonik 30% aktivnih bioloških sastojaka iz krema za negu koža ne apsorbuje, što znači da se 30% kreme bukvalno baca. Ovaj tonik je veoma nežan mogu da ga koriste žene sa veoma osetljivom kožom jer ne sadrži alkohol. 

Sastav:

  • hidrolizovani kolagen
  • Ekstrat hamamelisa virginiana - vlaži i tonizira kožu, jak antioksidant, daje koži neophodnu količinu vitamina jer sadrži bioflavonoide kako bi ona što duže ostala mlada i zdrava, smanjuje pore

Ovaj tonik čisti kožu, vlaži je, smanjuje pore i smanjuje njihovu vidljivost, i priprema kožu kako bi ona 100% upila biološki aktivne komponentne iz kreme.

 

Collagen Active intenzivna lifting krema za lice

Intenzivna lifting krema koja može da se koristi i ujutru i uveče, ima lifting efekat, kožu čini elastičnom, čvrstom i dovoljno vlažnom, posvetljava pigmentaciju na koži i sprečava dalje pigmentacione promene, štiti kožu od spoljašne sredine, ova krema može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima iz ove kolekcije

Sastav:

  • hidralizovani kolagen
  • hialuronska kiselina je najači prirodni ovlaživač kože, vlaži epidermis, sprečava dehidraciju dubokih slojeva kože
  • ekstrakt aloje vere se i u istočnoj medicini i u tradicionalnoj medicini smatra za živu apoteku zato što sadrži više od 200 biološki aktivnih supstanci. Aloja vera je prirodni antibiotik, sadrži veliku količinu aminokiselina, PH aloje vere je sličan PH kože, ona ulazi 3, 4 puta brže u kožu nego voda, svi proizvodi koji sadrže aloju mnogo brže povlače i druge aktivne komponente jer ima funkciju transportnog sredstva. Ekstrakt aloje vere odgovara svim tipovima kože i svim uzrastima. Suvu kožu aloja vlaži, masnu kožu takođe vlaži ali i normalizuje rad lojnih žlezdi, ima protivupalni efekat. Od kombinovane kože pravi normalnu kožu jer ujednačava razliku između masne i suve kože. Dopunjuje normalnu kožu aminokiselinama i vitaminima. Zato je ova komponenta podmlađujuća, navlažujuća i iceliteljska.

 

Collagen Active ućvršćujuća emulzija za lice i vrat

Ovu krema može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa drugim kremama iz ove kolekcije.

Emulzija ima efekat učtršćivanja i zadezanja lica i vrata. Preporučuje se da se koristi u kombinaciji sa lifting kremom. Prvo naneti tank sloj emulzije zatim lifting kremu. 

Sastav:

  • hidralizovani kolagen 
  • hialuronska kiselina
  • ektrakt aloja vere

Emulzija može da se koristi i samostalno ako nemate duboke bore (žene sa 30 godina), sa 35+ godina preporuka je da se koriste obe kreme kako bi ste proces starenja produžili, 

Dejstvo emulzije:

  • Zateže kožu,
  • povećava elastičnost i čvrstinu kože
  • ispravlja reljef lica
  • Regeneriše kožu. tj aktivira proces regeneracije ćelija kože
  • poboljšava ten
  • stimuliše sintezu našeg sopstvenog kolagena

Kombinacija ova 2 proizvoda može da se koristi i ujutru i uvece, ili samo uveče zavisi od kože.

 

Collagen Active Contour Sculptin Gel za oblikovanje lica

Modelirajući gel konture lica. Ovaj gel se preporučuje ženama koje na svom licu primećuju proces gravitacije (koža koja visi na obrazima). Ovaj gel se takođe preporučuje kao donji sloj ispod lifting kreme. 

Sastav

  • velika koncentracija prirodnog kofeina - tonizira kožu i stimuliše razmenu energije u koži
  • Linoleinska kiselina - ima podmlađujuće dejstvo, odlaže starenje i štiti kožu od isušivanja, stimuliše metabolizam na ćelijskom nivou

Dejstvo

  • podmlađuje konture lica
  • limfodrenaža - odstranjuje višak tečnosti iz obraza
  • zateže kožu na podbradku
  • smanjuje dubinu bora, ispravlja reljef na koži i čini je mlađom i elastičnom
  • usporava proces starenja

Preporučuje se da se koristi sa liftnig kremom, mlađe osobe mogu da koriste ovaj gel i samostalno. Ako je na koži već primetan proces gravitacije preporučuje se da se koristi i ujutru i uveče.

 

Collagen Active Crystal maska za očne kapke

Maske su proizvodi za intenzivnu negu kože

Proces intenzivnog podmlađivanja kože započenje korišćenjem maski svakog dana u periodu od 10-12 dana, a zatim nastviti 1 nedeljno.

Kristalna maska je intenzivna maska za predeo oko očiju

Sastav

  • hidralizovani kolagen - lifting, elastičnost, čvrstoća kože
  • pantotenska kiselina (vitamin B5) - daje energiju svakoj ćeliji, antistres, B5 je veoma važan vitamin svakoj ćeliji našeg organizma, za kožu oko očiju ovaj vitamin je poseban jer on povećava zaštitne mehanizme kože oko očiju i hrani je, jača ćelijski metabolizam, veoma važan za podmlađivanje i za zdravlje kože. Ovaj vitamin je veoma važan za sve funkcije ćelija
  • vitamin E - antioksidans, hrani kožu, poboljšava njen izgled i boju kože oko očiju, sprečava pojavu novih bora

Ova maska bukvalno ispravlja kožu oko očiju, smanjuje dubinu bora i sprečava pojavu novih bora, i hrani kožu oko očiju. Vlaži kožu i poboljšava boju kože oko očiju. Ima lifting efekat.

 

Intenzivna lifting korektivna maska za lice

Ova maska predstavlja prvu pomoć u slučaju da niste zadovoljni svojim izgledom a morate da prisustvujete važnom događaju. 

Ovu masku obavezno zategnuti iza ušiju (maska je napravljena sa delom koji se stavlja na uši) na taj način daje bolji efekat zatezanja kože. Masku koristiti u ležećem položaju kako bi se opustili mišići na licu.

Sastav:

  • hidralizovani kolagen
  • ekstrakt aloe vere
  • ekstrakt algi

Dejstvo:

  • Podmlađuje konture lica
  • Dobro zateže deo između nosa i usana
  • Ispravlja reljef kože, daje čvrstinu i elastičnost
  • Smanjuje dubinu bora i poboljšava ten
TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.