TianDe shop

Higijenske uloške - uticaj na žensko zdravlje

Novembar 4, 2021
/images/vesti/17.png

Higijena je najvažniji faktor za žensko zdravlje, i važno je da koristimo higijenska sredstva koja imaju visok kvalitet.

U prozvodnji higijenskih uložaka često se koriste sekundarne sirovine. Kako bi te sirovine izgledale lepo i primamljivo za kupce koristi se hlor za izbeljivanje.

Hlor kod žena izaziva otoke i alergijske reakcije,  hlor se takođe apsorbuje u organizam.

Statistika Svetske zdravstvene organizacije kaže da je 53% bolesti kod žena izazvano lošim higijenskim sredstvima.

Ulošci kompanije tinaDe su unikatni, efikasni,  sadrže prirodni sastav i imaju mnogo korisnih svojstva. 

U proizvodnji se koristi  pamuk ili viskoza, ne koriste se sekundarne sirovine i ne koristi se hlor za izbeljivanje  (kao što je čest slučaj kod uložaka koje kupujemo u marketu)

Fito membrana deluje kao fito obloga, ne koriste se kao higijenska zastita nego  kao zastita zdravlja.

Drugi važan momenat u proizvodnji tianDe uložaka je da oni omogućavaju koži da “diše”, odnosno ne prave efekat “staklene bašte” na ženske polne organe.

Mogu da se nose preventivno i kao dopunsko  sredstvo za lečenje zenskih organa.

Gantle care

Sprecava upalu mokracnog kanala i besike - receptura fito kompresije specijalno napravljena za lečenje i preventivu upale bešike i mokraćnih kanala. 

Sastav ove uloške je prirodan. Pored biljaka koje ima u svom sastavu sadrži i samleveni alunit.

Alunit - sprecava razvoj bakterija, neprijatnog mirisa

Ova uloška ima efekat protiv otoka, antikapljični  efekt, protivupalni efekat, normalizuje rad bešike, ublažava upale mokraćnih kanala.

Posebno važno kod žena je da se spreči upala mokraćnih kanala , jer su ti kanali široki i kratki kod žena za razliku od muškaraca (tanki i dugi mokraćni kanali). Kod žena upala mokraćnih kanala brzo stiže do bubrega, lečenje bubrega traje dugo i može da pređe u hroničnu upalu.

Potrebno je nositi Gentle Care ulošu 24h. Sama uloška predviđena je za nošenje 24h, u slučaju da postoji problem (pojačani sekret i sl) onda treba promeniti, inače jedna uloška moze da se nosi 24h uz redovnu higijenu dva puta dnevno ujutru i uveče.

Ulošku treba nositi čim se oseti nelagodnosti neprijatan osećaj, to je momenat kada još uvek nema bolova, svraba. Kada se krene na vreme sa nošenjem uloške sprečava se upala mokraćnih kanala. U slučaju da je ste propustili ovaj momenat i da je upala vec započela, ulošku koristite kao pomoćno sredstvo uz lekarsku terapiju, jer ona skraćuje vreme ozdravljenja.

Žene koje imaju hronične upale mokraćnih kanala uloške nose dva puta godišnje po deset dana u proleće i jesen kao preventivu da ne dođe do komplikacija i težih oblika upale.

U slučaju akutne upale uloške se nose do potpunog ozdravljenja i nestajanja svih znakova infekcije plus još 3 dana.

Preporuka: nositi ovu ulošku na putovanjima, i obavezno posle kupanja u bazenu.

Ova uloška se može koristiti i u drugim slučajevima, ali njena osnovna primena je sprečavanje upale bešike i mokraćnih kanala kao i dopunsko sredstvo kod akutnih upala bešike i mokraćnih kanala.

 

Nephrite Freshness Herbs

Kolekcija Nephrite Freshness Herbs uloške napravljene su za svaku ženu. Svaka žena se razlikuje i razlicito reaguju na biljke i na prirodne lekove, kao u ostalom i na sve druge proizvode. I zato u ovoj seriji svaka zena moze da nađe ulošku na koju njen organizam najbolje reaguje

Nephrite Freshness Herbs uloške sadrže:

- Patentirani fitokopleks

- kineska kamelija - jak antioksidans, antibakterijsko dejstvo, odstranjuje iritacije, svrab

- ekstrakt nane - efekat protiv otoka, protiv svraba i jak protivupalni efekat

- ulje karanfilica - antigljivični efekat, antiseptičko dejstvo, ima sposobnost da zaustavi bilo koju upalu

Ova 3 sastojka imaju sposobnost da regulišu menstrualni ciklus, mogu da ih koriste žene bilo kog uzrasta od trenutka kada dobiju prvi ciklus

Nephrite Freshness Herbs  higijenske uloške

Ove uloške imaju veliku moć upijanja, u tehnologiji izrade ovih uložaka korišćeni su prirodni proizvodi koji ne izazivaju efekat “staklene bašte” prilikom nošenja.

Kao što smo već rekli Svetska zdravstvena organizacija je odobrila korišćenje sekundarnih sirovina i upotrebu hlora za izbeljivanje u proizvodnji higijenskih uložaka. Međutim, njihova statistika pokazuje da je zbog upotrebe ovakvih sirovina povećan  broj ginekoloških oboljenja, neplodnosti.

U proizvodnji tianDe uložaka Nephrite Freshness Herbs ne koriste se ni sekundarne sirovine i izbeljivači, ove uloške štite žensko zdravlje tokom ciklusa.

Nephrite Freshness Herb noćne higijenske uloške

Preporučuje se kao noćna uloška kod žena koje imaju obilan ciklus.

Receptura ove uloške je slična kao i kod drugih uložaka iz ove serije:

- ektrakt zelenog čaja,

- ekstrakt nane,

- ulje karanfilića

Ova uloška se pre svega razlikuje od drugih po svojim dimenzijama. Sadrži 6 prirodnih slojeva, sadrži specijalni sloj sumimoto koji je za 25% veći od klasičnih uložaka, imaju specijalna krlca koja daju mogućnost boljeg pričvršćivanja za donji veš.

Uloška ima veću apsorbujuću moć i veću zaštitu.

Napravljena je kao noćna uloška ali može se koristiti i tokom dana.

Takođe, ovu ulošku mogu koristiti žene koje su u pred menopauzi koje imaju problem sa urinarnom inkontinencijom.

Ova receptura normalizuje hormonalni balans kod žena, kod urinarne inkontinencije ova uloška predstavlja sigurnost kod žena jer ništa nepredviđeno ne može da se desi.

Nephrite Freshness Herb dnevne uloške sa anionom

Unikatna uloška koja u sebi sadrži čip sa anionom. Anjoni su delovi atoma sa negativnim nabojem. Ove čestice su neophodne za naš organizam. Zahvaljujući svom negativnom naboju, neutrališu mikroorganizme sa pozitivnim nabojem. Što je veći sadržaj anjona u vazduhu,to je manje štetnih mikroorganizama u njemu.

Uloška takođe sadrži ekstrakt nane, ekstrat lista kamelije, 

Ima jak protiv upalni efekat i antigljivično dejstvo, poboljšava mirkocirkulaciju, pozitivno deluje na mikrofloru ženskih polnih organa.

Ova uloška direktno deluje na uzrok pojave upale.

Kao i druge uloške iz ove serije reguliše menstrualni ciklus.

Takođe, ovu ulošku mogu da koriste žene koje imaju hroničnu upalu bešike i može da se koristi cele godine kao higijenska uloška.

Žene koje imaju čest problem sa sekretom takođe treba da koriste ovu ulošku.

Mladim devojkama koje su počele da imaju ciklus ali još uvek nemaju redovan ciklus preporučuje se ova uloška za normalizaciju ciklusa.

Nephritic Freshness dnevne uloške sa ekstraktom aloje

Ova uloška umesto ulja karanfilića sadrži visok koncentrat ekstrakta aloje vere. Ovo je veoma nežna uloška.

Ima antibakterijski efekat, ostranjuje iritacije, smanjuje osećaj suvoće ženskih polnih organa.

S obzirom da ima efekat brzog zarastanja preporučje se ženama posle porođaja da koriste  ove uloške.

Herbal Energies - Energija biljaka

Serija uložaka koja je takođe univerzalna i sadrži fitomembranu je serija Herbal Energies - Energija biljaka. 

Uloške iz ove serije se preporucuju za bilo koju ginekološku upalu kao pomoćno sredstvo. 

  • Normalizuje hormonalni balans (preporučuje se posebno ženama koje se nalaze pred menopauzu)
  • Učvršćuje muskulaturu male karlice
  • Ova uloška se preporučuje kod žena kod kojih počinje urinarna inkontinencija
  • Preporučuje se ženama koje imaju težak predmenstrualni sindrom (period kada raspoloženje kod žena brzo menja). Biljke koje su u sastavu ove uloške pozitivno deluju na centralni nervni sistem
  • Odstranjuje osećaj suvoće ženskih polnih organa
  • Pomaže u borbi sa kandidom
  • Fitomembrana koja se nalazi u uloški povećava imunitet ženskog organizma
  • Ovu ulošku mogu da koriste i mlade žene i žene u  elegantnim godinama.
  • Žene koje osećaju simptome početka klimaksa (suvoća polnih organa, urinarna inkontinencija, loš san) potrebno je da nose minimum 3 meseca ove uloške  zajedno sa sledećim proizvodima Valupta i Tibetanski čaj. Sinergija ova 3 proizvoda pojačava tonus mišića male karlice i pozitivno deluje na centralni nervni sistem (ima smirujuće dejstvo)

IN TOP 

Uloška IN TOP preporučuje se svim ženama, i mladim i ženama u kasnijoj dobi. 

Takođe, ovu ulošku mogu koristiti i devojčice koje još uvek nemaju ciklus ali imaju problem sa sekretom.

U recepturi ove uloške nema biljaka već na svojoj površini sadrži srebrne jone i plus ima dodatni deo koji sadrži srebro.

Ova uloška je veoma nežna ali efikasna. 

Srebro radi kao prirodni antibiotik, joni srebra ruše zidove ćelija bakterija. Zato ova uloška zaustavlja upalne procese, svrab, neprijatne mirise, takođe, utiče na sam uzrok pojavljivanja svega navedenog. Ovu ulošku preporučujemo kao ulošku koja sprečava rast i širenje bakterija. 

Life Energies - Energija života

Snagu ove uloške kaže i sam njen naziv Energija života. Preporučuje se kao pomoćno sredstvo kod ozbiljnih bolesti kao sto su fibromi, fibromiomi, ciste, genitalni herpes, endemetrioza, i svakako pomoćiće kod mikozem i upalnih procesa. Takođe ovu ulošku mogu da koriste žene koje imaju upalu bešike. 

Kao što smo već rekli svaki organizam se razlikuje i reaguje različito na različite biljke. Bilje u ovoj recepturi razlikuju se od biljaka u recepturi uloške Nežna nega. Zato je važno da svaka žena proba koja joj receptura više odgovara. 

Preporučuje sa da ovu ulošku nose i zdrave žene preventivno dva puta godišnje po 10 dana, jer ona bukvalno očisti početne bakterijološke procese koji se javljaju na sluzokoži polnih organa.

Kada se koristi kao pomoćno sredstvo u lečenju neke bolesti preporuka je kao i sa prethodnim uloškama, do izlečenja plus 3 dana.

Ova uloška se preporučuje i ženama koje primaju hormonalnu terapiju u slučaju nepolodnosti. Takođe ovu ulošku mogu koristiti muškarci  koji imaju upalu prostate. Snaga ove uloške je veoma jaka ima protiv virusni i protiv gljivični efekat. 

Preporuka - da se do ove uloške dođe postepeno, prvo probati uloške sa manje biljaka a zatim koristiti Energiju života jer snaga ovih biljaka može da izazove burnu reakciju u organizmu

Ova uloška se takođe nosi 24h.

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.