TianDe shop

Corrective Serum

April 18, 2022
/images/vesti/20.png

Serum je proizvod koji se ranije proizvodio samo u kozmetickim salonima. Smatralo se da su dosta aktivni za domacu upotrebu.

U serima je veoma velika količina biološki aktivnih komponenti. U serumima kompanije TianDe je 10 puta veća koncentracija biološki aktivnih supstanci nego u kremama. Paralelno sa tim veličina molekula sadržanih u serumima je mnogo manja nego u kremama i oni mnogo bolje prodiru u sve slojeve kože nego kreme.

Serumi nisu proizvodi koji se koriste samostalno, već se koriste u kombinaciji sa omiljenim noćnim i dnevnim kremama iz naše palete proizvoda.

Preporučuju se tretmani sa serumom, 2-3 puta godišnje. Zavisno od sastava kože, zdravlja, godina života. Serumi se obavezno koriste na proleće i na jesen.

Na proleće je koža umorna posle zimskog perioda, na jesen koža je takođe umorna i ostećena zbog prekomernog izlaganja suncu, zbog morske vode i slično. Zato su veoma važni tretmani u proleće i u jesen sa TianDe prirodnim regenerativnim serumom.

Corrective Serum

Svaka kapsula seruma hermetički je zapakovana posebno. Zato serum ne sadrži konzervanse i emulgatore.

Regenerativni serum za celo lice koji sadrži hidriranu tečnu svilu. Hidrirana tečna svila je jako prirodno sredstvo za navlaživanje kože. Kada se kaže hidriran to znaci da vlaži ne samo epiderm već i mnogo dublje slojeve kože.

Takođe sadrži hidrirano kokosovo ulje, keramide, ulje primule, ulje semena jojobe, vitam E.

Ova bogata receptura donosi preporod koži. Serum smanjuje dubinu bora, pomaže koži da vrati elastičnost, sadrži mnogo komponenti koje unistavaju slobodne radikale (vitamin E, ulje primule, kokosovo ulje, ova ulja usporavaju starenje kože).

Pored kozmetičkog efekta ovaj serum ima i zdravstveni efekat jer poboljšava metabolizam kože.

Serum može da se koristi jednom ili dva puta dnevno zavisi od stanja kože, uzrasta. Upotreba takođe zavisi od stanja celokupnog zdravlja organizma i od stepena vlage koji koža sadrži.

Dva puta godišnje na proleće i jesen dobro je napraviti tretman sa ovim serumom. Svakako koža će biti veoma zahvalna za ovaj delikates serum koji vam preporučujemo.

 

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.