Što je TianDe?

TianDe je ruska kozmetička kompanija, osnovana 2007. godine čiji se asortiman proizvodi u kineskim državnim firmama, gde se u tehnologiji izrade primjenjuju recepti tradicionale kineske medicine.
U  izradi proizvoda TianDe koriste se ekstrakti rastinja i biljaka,  uzgajanih u ekološki čistim predelima Kine i Tibeta i prikupljenih od strane stručnih osoba, u strogo određenom vremenskom trenutku i u skladu sa lunarnim kalendarom. Čak je i voda koja se koristi u kozmetici preuzeta sa mineralnih izvora i morskih dubina. Pročišćava se pomoću savremenih membrana, tokom procesa pročišćavanja voda se obogaćuje mineralima koji ulaze u sastav kozmetičkih proizvoda. Kozmetički proizvodi sastavljeni su od koktela biljaka i prirodnih proizvoda: zhen shen, jojoba, bambus, srebro, zmijska mast, argan i mnogih drugih napravljenih po drevnim recepturama Tibeta i Kine starih 5000 godina.
Ova kolekcija kozmetičkih proizvoda, napravljena je po drevnim recepturama istočne medicine te je u potpunosti zasnovana na BIO osnovi uz pomoć najsavremenije tehnologije.

TianDe kozmetika odobrena je od Ministarstva Zdravlja Europske Unije rađena je po standardima GMP i ISO 9001-2008. Asortiman je u potpunosti u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001 i GMP (za GMP standard potrebno je obaviti 20 000 testiranja za svaku biljku, koja je uključena u sastav proizvoda TianDe). TianDe kombinuje ključne komponente kozmetike i farmaceutike koje zajedno značajno povećavaju delotvornost proizvoda.

Narodna mudrost i znanje o drevnom Istoku su osnova svakog kozmetičkog TianDe proizvoda. Formula svakog proizvoda temelji se na proverenim i efikasnim starim receptima kineske, tibetanske i Altai medicine. Kombinacijom recepata stolećima isprobavanih i testiranih proizvoda, naši proizvodi će Vam pomoći da postignete ciljeve vezane za Vaše zdravlje i ljepotu.

Prirodni sastojci

Uglavnom koristimo prirodne zdrave sastojke, oslanjajući se na lekovita svojstva kako bi se osigurala briga za Vašu ljepotu i zdravlje. Bez obzira na Vaš uzrast, naši specijalno dizajnirani proizvodi, dizajnirani su od strane vodećih orijentalnih kozmetologa i phytoteraputa, idealni su kao pomoć za svakodnevno ili dubinsko čišćenje, toniranje, vlaženje, zaštitu i hranjiva svojstva.

 

  • Sinergija uspeha - kombinacija jedinstvenih prirodnih komponenti zajedno, kako bi se postigla nova razina učinkovitosti, što nebi bilo moguće kada bi se komponente koristile zasebno.
  • Vrlo napredna biotehnologija- dobijanje ekstrakata iz egzotičnog bilja kao što su: lotusov cviet, Ganoderma gljiva, ginseg, jajoba ulje, avokado, arganovo ulje; ili životinjskog porekla, kao što su: zmijsko ulje, ovčja placenta, morski kolagen…
  • Recepti drevne kineske medicine - poznati više od 5000 godina, koji su kolevka medicine
  • Posebni uslovi za uzgoj i berbu - od stučnjaka herbalista (travara) koji beru biljke posebnom metodom, a ponekad i u određeni deo dana, npr. neke biljke imaju najveću koncentraciju željenih sastojaka samo na puni mesec.
  • Čisto i ekološki- naši proizvodi izrađeni su od biljaka koje rastu u ekološki najčišćim mestima na planeti. Biljke su dobijene iz područja Altaia, Tibeta i Kine, ponekad sa visokih planina. Možemo reći da su proizvodi 100% organski.
  • Sastojci koji su vrlo poželjni na svetskom kozmetičkom tržištu - ekstrakt Placente, Araganovo ulje, Ganoderma gljive, prirodni biser, kinesko i tibetansko bilje, cvet Lotusa, Saffron.
  • Terapeutsko djelovanje kozmetičkih proizvoda - TianDe specijalni proizvodi pružaju tretmane za akne, gubitak kose, perut, detox tela, oralna nega, posebnu intimnu negu i još mnogo toga.

Odlični  proizvodi po odličnim cenama

S više od 500 proizvoda, uvereni smo da ćete pronaći niz kozmetičkih proizvoda koji odgovaraju upravo Vašim potrebama. Kombinovanjem odlične usluge, redovne promocije i ponude, naš cilj je da Vam dostavimo izvrsne proizvode po povoljnim cenama. 

Nudimo Vam mogućnost da se što bolje upoznate sa proizvodima,  da ih isprobate kako bi lakše odabrali proizvod koji odgovara upravo Vama.

Posetite nas u TianDe centru  na adresi Radoja Dakiće 47a, lokal 11a, 18000 Niš.
Veselimo Vam se!