TianDe shop

TianDe za negu ruku protiv starenja

Jun 29, 2023
/images/vesti/21.png

Kako bi koža ruku ostala glatka i lepa čak i nakon 35. godine, potrebna je prava nega protiv starenja. Obično se proizvodi protiv starenja vežu za negu kože lica, vrata i dekoltea, ali šta je sa rukama? Na kraju krajeva, koža naših ruku otkriva naše pravo doba.

TianDe kompanija nudi proizvode koji se fokusiraju na podmlađivanje kože ruku. Sve zavisi od kombinacije i redosleda primene ovih proizvoda.

Prvi korak ka glatkoj i ujednačenoj koži ruku je upotreba pilinga koji se bazira na prirodnim aminokiselinama i alfa-hidroksi kiselinama. Ovaj piling nežno uklanja površinski sloj kože i poboljšava regeneraciju. Kompanija ima vrlo pogodan univerzalni piling za ovu svrhu. 

Nakon temeljnog čišćenja kože pilingom, sledeći korak je nanošenje prirodne morske soli sa koncentratom breskve i aromatičnim uljima. Ovo hrani kožu korisnim mineralima iz mora, stimuliše mikrocirkulaciju i poboljšava metabolizam kože. 

Poslednji korak ka glatkim, mekim i besprekornim rukama je nanošenje odgovarajuće kreme.

Ali da li ste čuli za konhiolin?

Konhiolin je biserni protein koji je pravo blago! Sadrži oko 6% bisernog sastava i više od 20 mladih aminokiselina koje su korisne za kožu. Ova komponenta hidrira i tonira kožu, aktivira sposobnost ćelija da se obnavljaju, pomaže u sintezi kolagena i elastina, te štiti od pojave promena povezanih sa starenjem. Možete pronaći konhiolin u hranljivoj kremi za ruke sa placentom i biserima.

Osim konhiolina, krema takođe sadrži ekstrakt aloje koji umiruje, omekšava i hidrira kožu, podstiče regeneraciju, poboljšava elastičnost i zaglađuje fine bore. Još jedan sastojak za negu ruku protiv starenja u ovoj kremi je ekstrakt placente koji ima izuzetan anti-aging efekat. Pomaže u izglađivanju bora, usporava proces starenja, te aktivira regeneraciju i obnovu kože. Ova kombinacija pomaže u sprečavanju pojave pigmentacija povezanih sa starenjem na koži ruku. Kao bonus, krema takođe pozitivno deluje na krhkost noktiju.

Kineski tajna podmlađivanja

Koren ginsenga je najpoznatiji sastojak kineske medicine, a ekstrakt ginsenga ima sposobnost da se bori protiv mnogih bolesti. Često se koristi u kozmetici protiv starenja, jer stimuliše ćelijski metabolizam i izglađuje postojeće bore. Takođe smanjuje upale koje mogu nastati na pukotinama kože, štiti epidermis od štetnih uticaja okoline i pogodan je za suvu, zrelu, tanku i pigmentisanu kožu. Možete pronaći ekstrakt ginsenga u kremi za ruke Zlatni ginseng. 

Ova krema takođe sadrži maslinovo ulje, vitamin E i stearinsku kiselinu, koji hrane kožu. Stearinska kiselina je deo proizvoda protiv starenja kože. Ima hidratantna i hranljiva svojstva, sprečava odumiranje epidermisa na ćelijskom nivou, te povećava proizvodnju kolagena i elastina.

Koristite kremu za ruke sa prirodnim ekstraktom ginsenga i kompleksom aktivnih sastojaka protiv starenja kako biste podmladili i zagladili kožu.

U arsenalu proizvoda kompanije TianDe nalazi se još jedna krema za negu protiv starenja, a to je Revitalizirajuća krema za ruke sa pečurkom linzhi. 

LinZhi (reishi, ganoderma) je još jedan sastojak poreklom iz Kine. Pečurka ganoderma, poznata i kao "gljiva besmrtnosti", ima 2000-godišnju istoriju poštovanja u kineskoj medicini. Ima mnoge dokazane prednosti, uključujući antioksidativna, antiinflamatorna, antibakterijska i antivirusna svojstva. Ekstrakt pečurke pruža pravu zaštitu kože. Ona deluje kao štit koji štiti kožu od virusa, bakterija i prljavštine, sprečavajući njihov ulazak u  telo. Ova krema takođe sadrži alantoin, koji ublažava iritaciju, kao i stearinsku kiselinu sa svojim ranije pomenutim mogućnostima. Proizvod osvetljava tamne fleke i sprečava njihovo nastajanje.

Počnite danas da vodite računa o podmlađivanju kože ruku i zahvalićete se za to za nekoliko godina. TianDe proizvodi su tu da vam pomognu da zadržite mladolikost i lepotu vaših ruku.

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.