TianDe shop

Zlato u kozmetici nega kože visokog karata

Jul 5, 2023
/images/vesti/22.png

 

Zašto zlato u kozmetici? Zlato se od davnina koristi u kozmetičke svrhe – da zagladi i zategne kožu, osveži je i zaštiti od upala. Upotrebljeno u kozmetičke proizvode, zlato izuzetno blagotvorno deluje na kožu, dajući joj svež I blistav izgled.

Smatra se simbolom luksuza i apslolutne moći, zlato je plemeniti metal čija su svojstva milenijumima eksploatisana na kineskom carskom dvoru. U drevnoj Kini, zlatni listići su dodavni masti, verujući u lekovita svojstva zlata. U Indiji se zlato koristilo za lečenje srčanih bolesti. Verovalo se da poboljšava cirkulaciju krvi.

Zlato u kozmetici i savrmenimi načunim istraživanjima

Savremena naučna istraživanja dokazuju da zlato ubrzava proces prenosa elektrona jonima metala u koži i pomaže da se bolje apsorbuje kiseonik, usled čega se ubrzavaju metabolički procesi ćelije, stimuliše sinteza kolagena i elastina. Nanešeno loklano na kožu preko kozmetike, zlato deluje antiinflamatorno i antibakterijski, kao antioksidans stimuliše regeneraciju ćelija i istovremeno pojačava dejstvo aktivnih supstanci.

Bore, fine linije, opustena koža i zlato

Koja dama ne bi želela da ima lepu kožu bez znakova starenja? Efekat zlata u ovom slučaju je da može da aktivira regeneraciju ćelije kože, i da povećava njenu elastičnost. Tako se bore smanjuju, a fine linje izglađuju, koža postaje glatkija, mekša i mlađa.

Hidratacija kože i zlato

Suva koža nije dobra! Prvo, sa takvom kožom možete da osetite da vam ne “pristaje” i da je “za jednu veličinu manja”. Drugo, suva koža je sklonija borama i prevremenom starenju.

Joni prisutni u zlatu pomažu u stimulaciji ćelija, što dovodi do poboljšane cirkulacije krvi u koži, čime je posvetljuje i zaceljuje. Pored toga, zlato ima hidratantni efekat. Poznato je da zlato može da privuče oko sebe tečnost 300 puta veću od sopstvene težine. Tako će vapa koža blistati od blaženstva.

Kolagen, zlato i elastičnost kože?

Nakon 20. godina proizvodnja kolagena počinje da opada, sto dovodi do gubitka čvrstoće kože. Kada koža izgubi kolagen, gubi svoje dobro oblikovanje i čvrste konture. Međutim, ovo možete promeniti ako koristite proizvode koji sadrže zlato. Zlato može smanjiti razgradnju elastina i istovremeno usporiti gubitak kolagene u kože.

Pored toga pomaže da se koža oslobodi nepotrebnih supstanci, uništava štetne slobodne radikale i sprečava prevremeno starenje.

A rezultat? Zahvaljujući zlatu u maskama za lice, možete uživati u zdravijoj koži, njenom sjajnijem I svežem izgledu.

Kako maksimalno iskoristiti zlato:

Pitajte iI potrežite gde možete pornaći kozmetiku – kremu za lice, serum ili masku koja sadrži zlato. Ili samo pogledajte našu ponudu – krema za čišćenje lica sa zlatnom maskom i Hydrogel maska za očne kapke sa mešavinom peptida i zlatom.

Zlatna film maska za lice za čišćenje je pravi luksuz po pristupačnoj ceni koju možete iskoristiti kad god osetite potrebu. Nežno uklanja mrtve ćelije kože i dubinski čisti kožu. Ima trenutni efekat podizanja i podmlađivanja. Pruža svež, blistav ten i dugotrajnu hidrataciju. Takođe ima blagi efekat posvetljivanja.

Njen sastav uključuje jedinstveni sastojak ekstakt lastvičjeg gnezda – spas za umornu kožu. To je prirodni koktel minerala, elemenata u tragovima i aminokiselina koji podržava dubinsko podmađivanje.

Ako već imate bore oko očiju ili imate umoran izgled sa natečenišću ispod, izaberiti Peptide Mix Hydrogel maske za oči sa zlatom i peptidima. Oni će vašoj koži dati drugu mladost, smanjuju omeksavaju, pažljivosmanjiti mimične bore. One jačaju strukturu kože, povećavaju njenu elastičnost i čvrstoću. Idealno su sredstvo za negu kože skoja gubi elastičnost usled starosti ili oštećenja od sunca.

Ko ne bi želeo da se oseća kao Kleopatra i da se prekupti tako liksuznoj nezi kože.

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.