TianDe shop

TianDe proizvodi za kosu, pravi izbor prema vašem problemu i tipu kose

Septembar 1, 2023
https://www.tiande.co.rs/images/vesti/28.png

TianDe proizvodi za kosu su vaša tajna formula za postizanje kose iz snova. Svi proizvodi su formulisani s pažnjom, bez potencijalnih alergena i agresivne hemije. Bez obzira na vašu specifičnu potrebu, svaki TianDe proizvod će vam pružiti više nego što očekujete, pomažući vam da smanjite gubitak kose, ojačate folikule i vratite vitalnost vašoj kosi. Evo kako da odaberete pravi proizvod za vašu kosu, bez obzira na problem ili tip kose.

 

Problem: Opadanje kose

Ako se suočavate sa sezonskim gubitkom kose uzrokovanim tretmanima poput presa i fena, čestom upotrebom proizvoda za oblikovanje ili farbanjem kose, preporučujemo sledeći set proizvoda:

 

Ako je opadanje kose uzrokovano trudnoćom, upotrebom jakih lekova, stresom, bolestima štitne žlezde ili drugim unutrašnjim faktorima, probajte:

 

Za ćelavost i alopeciju, preporučujemo:

 

Ako imate blagi sezonski gubitak kose ili želite preventivno delovati, razmotrite:

 

Problem: Perut i seboreični dermatitis

Za jaku perut sa izraženim perutanjem preporučujemo:

 

Za prevenciju ili blagu perut, koristite:

 

Problem: Oštećena kosa bez sjaja i vitalnosti

Za obnavljanje oštećene kose i povratak sjaja i vitalnosti, isprobajte:

 

Problem: Tanka kosa bez volumena

Za kosu bez volumena, preporučujemo:

 

Problem: Masna kosa i potreba za čestim pranjem

Ako imate masnu kosu i često je perete, ovi proizvodi će vam pomoći:

 

Problem: Seda kosa

Za muškarce i žene koji se nisu farbali ili retko farbaju kosu, preporučujemo:

 

Problem: Farbana kosa (očuvanje boje i zgušnjavanje)

Za očuvanje boje i zgušnjavanje farbane kose, preporučujemo:

 

Šamponi pogodni za svakodnevnu upotrebu

Ako želite svakodnevno održavati svoju kosu, ovi šamponi su idealni:

 

Uputstva za upotrebu određenih proizvoda za kosu:

  • Tonik aktivator rasta kose: Nakon pranja kose na blago vlažnoj kosi, nanesite tonik po celoj koži glave i masirajte ga laganim pokretima. Ne ispira se. Kod teškog gubitka kose koristite svakodnevno.

  • Maska protiv opadanja kose master herb: Može se koristiti nakon pranja tako što se nanese od korena do vrha kose, ostavi 5 do 7 minuta i dobro ispere. Može se takođe koristiti i pre pranja tako što ćete kožu glave i dužinu kose lagano navlažiti, naneti masku na skalp i dužinu, ostaviti da deluje 30 minuta, a zatim oprati šamponom.

  • Šampon sa keratinom: Utrljajte na mokru kosu i ostavite na glavi 5 do 7 minuta, a zatim isperite. Nema potrebe za dodatnim balzamom i maskama, jer su sadržani u proizvodu.

  • Šampon i maska sa zlatnim đumbirom: U prvih 7 dana, perite kosu svakodnevno kako biste je zasitili hranljivim materijama i uklonili perut (dermatitis). Isperite šampon i nanesite regenerator na kožu glave i dužinu kose. Sačekajte 5-6 minuta, a zatim isperite. Nakon prvih 7 dana svakodnevne upotrebe, pređite na uobičajenu učestalost pranja. Koristite 1-2 pakovanja dok se perut potpuno ne ukloni. Nakon toga, šampon nastavite da koristite profilaktički.

TianDe shop © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.